:: Herba-Thea
Herba Thea herbatyzm i aromaterapia Założona w 2004 roku. Pierwsza w Polsce z samymi naturalnymi herbatami i zapachami.

Warning: include(pages/oferta/organizacja-imprez-src.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 3

Warning: include(pages/oferta/organizacja-imprez-src.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 3

Warning: include(): Failed opening 'pages/oferta/organizacja-imprez-src.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/lib/php/') in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 3

Nasze miejsce, Twoje pomys³y Zrób u nas imprezê


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 17

Warning: include(pages/oferta/wybierz-sale-src.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 26

Warning: include(pages/oferta/wybierz-sale-src.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 26

Warning: include(): Failed opening 'pages/oferta/wybierz-sale-src.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/lib/php/') in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 26

Dostosujemy siê do Twoich potrzeb Wybierz salê dla siebie


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sieciech/domains/herbathea.pl/public_html/pages/oferta/menu-na-uroczystosci.php on line 40

oferta przygotowana specjalnie na uroczysto¶ci, imprezy, szkolenia Menu okoliczno¶ciowe

Herba Thea - menu okoliczno¶ciowe










Dania po 10 z³:
  1. pierogi - z truskawkami, z jagodami, z serem, ruskie, z miêsem, z kapust± i grzybami,
    leniwe, ze szpinakiem

  2. sajgonki jarskie z roso³em warzywnym i surówk±

  3. krokiety z pieczarkami, barszczem czerwonym i surówk±

  4. placki ziemniaczane z kwa¶n± ¶mietan± i surówk±

  5. bigos z le¶nymi grzybami i razow± bu³k±

  6. nale¶niki - z owocami (jab³kami i brzoskwiniami), z serem, po wêgiersku (miêsne)

  7. fasolka po bretoñsku

  8. pyzy z surówk± i kubkiem roso³u warzywnego lub pieczarkowego

  9. paszteciki z miêsem i barszczem czerwonym

  10. kapusta z grochem i pieczone ziemniaki


Dania po 12 z³:
  1. makaron farfalle lub penne z pesto, pomidorkami koktajlowymi i ¶wie¿± bazyli±

  2. "ziem-gnocchi" - kluski zio³owe w³oskie, rêcznie robione, w pomidorach

  3. duszona czerwona fasola z gruszkami, go¼dzikami i br±zowym ry¿em


Dania po 15 z³:
  1. kotlet devolaille z pieczonymi ziemniakami i surówk±

  2. go³±bek z ziemniakami i surówk±

  3. w±tróbka drobiowa z ry¿em i surówk±

  4. kotlet mielony z ziemniakami pieczonymi i surówk±

  5. stek wieprzowy z ziemniakami pieczonymi i surówk±


Do dañ zamiast ziemniaków mog± byæ kluski ¶l±skie.

Zupy po 8 z³:
  1. cebulowa francuska z grzankami serowymi i zio³ami

  2. pomidorowa z pra¿onymi ziarnami s³onecznika

  3. kanadyjska serowa

  4. barszcz z uszkami


Stale na sto³ach:
  1. sa³atka jarzynowa, pieczarkowa, kalafiorowa - 20 z³/kg

  2. sa³atka paprykowo-ogórkowa z ¿ó³t± mozzarell± i zio³ami, du¿a misa - 96 z³

  3. caprese - bia³a mozzarella, pomidory, oliwa i ¶wie¿a bazylia - 90 z³/taca

  4. sa³atka ze ¶wie¿ego szpinaku z serami i orzechami oraz oliw± - 60 z³/taca

  5. deska serów, z migda³ami, orzechami i winogronami - 40 z³


Przystawki:
  1. wermut z oliwk± na wej¶cie go¶ci - 8 z³/kieliszek

  2. martini z oliwk± - 11 z³/kieliszek

  3. tarta porowa i szpinakowa na gor±co - 7 z³/szt.

  4. pierogers - du¿y pieróg z ciasta francuskiego ze szpinakiem i oliwkami - 7 z³/szt.

  5. paluchy z puszystego ciasta z oregano - 40 z³/kg

  6. do maczania paluchów dip jogurtowo-ogórkowo-zio³owy - 20 z³/litr

  7. bochen pieczonego przez nas ciemnego chlebka z orzechami nerkowca,
    pyszny, aromatyczny i naturalny - 0,5 kg/6,50 z³

  8. oliwa z zio³ami do maczania chlebka - 250 ml/15 z³


Ciasta i desery:
  1. tort - ¶mietankowy, owocowy, marcepanowy, kawowy i inne, w pe³ni naturalne, masywne, tradycyjne; wspó³pracujemy z cukiernikiem o 8-letnim do¶wiadczeniu u Bliklego - 45 z³/kg

  2. ciasto z zapieczonymi bananami (2. miejsce w konkursie ogólnopolskim na autorskie ciasto) - 26 z³/kg

  3. bu³eczki angielskie korzenne na gor±co polane sosem czekoladowym i karmelowym - 7 z³/szt.

  4. ciasto ¶liwkowe - 26 z³/kg

  5. babeczka z kruchego ciasta z nadzieniem z kwa¶nych jab³ek na gor±co z bit± ¶mietan±
    lub ga³k± lodów i sosami s³odkimi - 7 z³/szt.

  6. suflet czekoladowy - 33 z³/kg

  7. ciasto dwuwarstwowe ciemno-jasne z wi¶niami na dnie - 26 z³/kg

  8. makowiec staropolski - 28 z³/kg

  9. piernik - 26 z³/kg

  10. pucharek lodów - trzy kulki, s³odki sos imbirowy, bita ¶mietana, rurka waflowa, owoce suszone - 10 z³


Alkohole:
  1. wina greckie ze s³awnego regionu Vaeni
    (bia³e i czerwone wytrawne, ró¿owe pó³wytrawne, bia³e i czerwone pó³s³odkie) - 40z³/butelka

  2. miód pitny trójniak - 40 z³/butelka

  3. miód pitny dwójniak - 50 z³/butelka

  4. miód pitny pó³torak - 100 z³/butelka

  5. miód pitny czwórniak - 35 z³/butelka

  6. wino musuj±ce (szampan) - 40 z³/butelka

  7. likiery smakowe, np. caffe latte - 40 z³/butelka

  8. drinki Baccardi Breezer, np. ¿urawinowy, limonkowy, arbuzowy, ananasowy, pomarañczowy
    i gin lubuski z tonikiem - 10 z³/butelka

  9. drinki Sobieski Impress, np. mojito, imbirowy, malinowy, zielone jab³ko - 8 z³/butelka

  10. sangria z owocami - 10 z³/kieliszek

  11. wino greckie Imeros Red z regionu Naoussa, czerwone wytrawne, g³adkie, z wyselekcjonowanych winogron - 70 z³/butelka

  12. wino greckie Imeros White Blanc de Noir z regionu Naoussa, bia³e wytrawne, ³agodne, o bogatym aromacie, produkowane tradycyjnymi metodami - 70 z³/butelka

  13. wino greckie Salammbo Rose Sec z regionu Naoussa, ró¿owe wytrawne, o owocowym aromacie, poddane kontrolowanym ¶ci¶le metodom macerowania winogron - 60 z³/butelka


Napoje:
  1. kawa gotowana wg piêciu przemian - z rodzynkami, kardamonem, cynamonem i imbirem,
    wielki termos - 60 z³/2,2 l

  2. herbata czarna z naturalnymi dodatkami - 50 z³/1,9 l

  3. zielona herbata z ja¶minem - 50 z³/1,9 l

  4. herbata bia³a z li¶æmi bambusa - 50 z³/1,9 l

  5. miód do s³odzenia - 2 z³/kieliszek

  6. herbaty wszystkie dostêpne w naszym menu
    mog± byæ podane w czajniczkach o pojemno¶ci 3-4 fili¿anek - 14 z³

  7. kawy dostêpne równie¿ w wersji latte - 10 z³,
    kawa Lavazza espresso - 7 z³/fili¿anka,
    kawa 100 proc. arabica ¶wie¿o mielona z kardamonem - 60 z³/2,2 l (termos),
    espresso migda³owe z bit± ¶mietan± i p³atkami migda³ów - 9 z³/fili¿anka

  8. soki ¶wie¿o wyciskane, pomarañczowy, grejpfrutowy,
    pomarañczowo-grejpfrutowy, jab³kowy z lodem i miêt± - 10 z³/szklanka

  9. soki ekologiczne w buteleczkach, ró¿ne smaki - 5 z³

  10. piwo bezalkoholowe Lech, Karmi Classic, Karmi kawowe, Karmi malinowe - 5 z³/butelka


Jeste¶my elastyczni, je¶li chodzi o menu. Mamy o wiele wiêcej do zaproponowania.
Proszê z nami rozmawiaæ, a na pewno dojdziemy do porozumienia.
© 2009-2021 ?> Herba Thea design by MindBorn kontakt: info@herbathea.pl